Aankoopmakelaar of verkoopmakelaar?

Een makelaar werkt bij de transactie van een woning nooit voor twee partijen tegelijk. Dat zou namelijk niet correct zijn. Als een makelaar al voor de verkoper werkt kan hij of zij u onmogelijk eerlijk adviseren over de aankoop van uw woning.

Gratis aankoopservice

Woonconsumenten maken vaker gebruik van een verkoopmakelaar dan van een aankoopmakelaar. Dat komt omdat de meeste kopers denken dat de verkoopmakelaar ook hun belangen behartigt. Daarnaast denken kopers op de aankoopcourtage te kunnen besparen. Van Breukelen Makelaardij speelt hier, met een unieke gratis aankoopservice, handig op in. U krijgt de vertrouwde aankoopservice vrij van aankoopcourtage! Geïnteresseerd in een vrijblijvend advies, klik dan hier voor het maken van een afspraak.

Vertrouwde aankoopservice

U wilt een (nieuwbouw)woning kopen. Wat zijn uw woonwensen? Bezit u een woning die nog moet worden verkocht? Wat zijn uw financiële mogelijkheden? Welke valkuilen zijn er, welke strategie heeft u nodig en bent u in staat de onderhandelingen te voeren? Allemaal vragen die op u afkomen. Met Van Breukelen Makelaardij vindt u daar een antwoord op. Door alles van tevoren goed door te spreken wordt het vinden van de juiste woning een stuk makkelijker. De aankoopcourtage wordt in overleg met u vastgesteld. Geïnteresseerd in een vrijblijvend advies, klik dan hier voor het maken van een afspraak.

Droomwoning

Uw droomwoning gevonden maar deze staat niet te koop? Van Breukelen Makelaardij gaat u helpen om uw dromen te verwezenlijken. Hoe gaat het in z'n werk? Per e-mail laat u weten in welke woning u geïnteresseerd bent. Van Breukelen Makelaardij neemt persoonlijk contact op met de eigenaar om te laten weten dat er iemand interesse heeft in zijn of haar woning. Nadat de eigenaar van uw droomwoning heeft aangegeven wat zijn of haar plannen op korte of lange termijn zijn, wordt er contact met u opgenomen. En misschien blijft het dan geen droom, maar wordt u binnenkort echt wakker in uw droomwoning. Van Breukelen Makelaardij zal uw contactgegevens alleen gebruiken om met u contact op te nemen. De gegevens worden vertrouwelijk behandeld, de eigenaar van uw droomwoning zal nooit, zonder uw toestemming, hierover kunnen beschikken.

Over Van Breukelen Makelaardij | Disclaimer | Privacyverklaring | Algemene Voorwaarden